2010.11.19.
12:08

Írta: GasztroKommandó

Keressük a negyedik Gasztrokommandóst

A Gasztrokommandó összeállt, a csapat túlvan az első bevetésen, s bizony rájöttünk: Budapest ízeinek felfedezéséhez három ember nem elég. Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy szükségünk van még egy éhes és írásra termett csapattagra, aki fáradtságtól nem félve készen áll arra, hogy megedzett ízlelőbimbóival a nép szolgálatába álljon, és elmondja, hogy ízlik neki a fővárosi koszt.

Ha kedvet, tehetséget és állandó éhséget érzel, jelentkezz, mert lehet, hogy éppen téged keresünk! Lájkold az étterem.hu Facebook oldalát, és küldj egy rövid bemutatkozó szöveget, valamint egy max. 800 karakteres kritikát a legutóbbi gasztrokalandodról a nora@etterem.hu címre! A jelentkezők közül a Facebookos barátok, ismerősök, anyukák, apukák és nagymamák fogják kiválasztani a csapat negyedik tagját. Aki a legnagyobb rajongótábort gyűjti össze, annak a Gasztrokommandóban a helye. Edd be magad a négy közé!


Szólj hozzá!

Címkék: felhívás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrokommando.blog.hu/api/trackback/id/tr452459118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása