2011.05.25.
12:17

Írta: Hanyecz Márk

Itt van újra jadáridó...

Volt egyszer egy Dáridó nevű szórakoztató műsor. A műsorban pedig volt egy mindig mosolygó pirospozsgás ember, aki mindig önfeledten keverte a jobbnál-jobb hangulat-fokozó koktélt. Kis kutatómunka után kiderült, hogy a vidám koktélkeverő egy komplett szórakoztató egységet rejt magában. A hírességek éttermeit kutató kommandózásunk következő célpontja a monogramját hordozó L.A. Bodegita.

András karrierje a Gundel bármixereként kezdődött. A showbiznisz hamar felismerte, hogy több rejlik a bajusza alatt, így került be a televízióba, többek között a néhai Familia Kft-be és a már említett Dáridóba, ahol késöbb már az énektudását is belekeverte az éjszakába. 
András szakmájához híven rengeteg mixerversenyen indult, és ért el helyezést. Legna-gyobb eredménye a 2004-ben szerzett Guinness rekordja - 46 perc alatt 204 longdrink. A Fehérasztal Lovagrend tiszteletbeli lovagja és a Magyar Mixerszövetség alapítótagja, számos tehetséges mixer mestere.
Álma vált valóra, amikor megnyitotta az L.A. Bodegita éttermet. A kubai hangulatot koktélbár, szivarszoba, egy kubai zenészeket felvonultató “bulizós hely” és természete-sen étterem teszi egésszé, mindezt három szinten.
Reméljük ottlétünk alatt dalra fakad a bárpult mögött!

Szólj hozzá!

Címkék: celeb dáridó

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrokommando.blog.hu/api/trackback/id/tr812931166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása