2010.11.12.
11:55

Írta: GasztroKommandó

Felkészülni, vigyázz, bevetés!

Gasztrokommandósaink már nem ismeretlenek előttetek, eljött hát az ideje, hogy megmutassák, mire képesek, ha a városlakók jóllakatása a tét. Jól tudják, hogy a gasztronómia kényes ügy, mindenki mást és másképpen szeret, ezért nyakukba veszik a várost, éhesen és kíméletlenül bevetésre indulnak, hogy kiderítsék, hol kínálja Budapest a legjobb falatokat.

Első célpontjuk a Vásárcsarnok lesz, ahol a kínálat feltérképezése és alapos megfontolás után munkára bírják az ízlelőbimbóikat, hogy aztán tollat ragadva megírják élményeiket. A piac nyüzsgő és színes forgatagában jól megnézik maguknak a különféle kulináris mennyországokat, aztán megkóstolják az ízletesebbnél ízletesebb falatokat. Jövő heti beszámolóikból megtudhatjátok, hogy merre érdemes indulnotok, ha a Vásárcsarnok környékén tör rátok az éhség.


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló vásárcsarnok

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrokommando.blog.hu/api/trackback/id/tr102444171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása